GRENADERLØPER 2023

Postet av Grenaderen den 27. Nov 2022

I og med at Holmenkollmarsjen er lagt til vår «faste» helg, blir Grenaderløpet arrangert lørdag 25. februar. 

Grunnet skogsdrift i marka og at løypa gjennom Vestmarka ikke kan benyttes, er start og mål flyttet til Kleivstua. Etter tre år med avlysing håper vi mange vil delta.

Forholdene er flotte i marka og løypa går til Løvlia, Storflåtan, to runder rundt Ringkollen og Damtjern deretter retur til mål via Løvlia.

Det blir ikke satt opp busstransport fra og til Oslo. Parkeringskapasiteten er begrenset på Kleivstua, derfor kan parkering bli på Sundvollen med busstransport til og fra start/mål. Alle påmeldte vil få nærmere informasjon om dette.

Vi anmoder om at alle som vil delta melder seg på snarest mulig!

Vennlig hilsen

SK Grenaderen
Grenaderløpet 5. mars er avlyst!

Postet av Grenaderen den 28. Feb 2022

Da må vi dessverre nok en gang beklage at vi ikke klarer å gjennomføre Grenaderløpet, et løp mange er glade i og som de mener er vinterens høydepunkt.

Vi har i det lengste håpet på mer snø, men det er fortsatt for lite mellom Løvlia og Kleivstua. Det er meldt noe nedbør natt til tirsdag, men ikke nok.

 

Med all usikkerheten har også påmeldingene uteblitt. Ved påmeldingsfristens utløp har vi kun 125 påmeldte, noe som er for lite til å iverksette et så stort apparat som Grenaderløpet krever.

 

Alle påmeldte har fått direkte informasjon om tilbakebetaling av startkontingent.

 

Mvh

Skiklubben Grenaderen

Grenaderløpet er utsatt til 5. mars!

Postet av Grenaderen den 15. Feb 2022

Det siste snøfallet har vært for lite til å arrangere Grenaderløpet 19. februar. Værmeldingen de nærmeste dagene er også usikker.

Grenaderløpet er krevende og løypa går langt inne i marka, noe som betyr at sikkerheten må være på plass.

Dette, sammen med få påmeldte og usikkerhet rundt deltakelsen, har vært avgjørende for beslutningen om utsettelse til lørdag 5. mars.

 Skal det bli renn, er følgende forhold avgjørende:

  • At det kommer nok snø i løpet av uke 8.
  • At arrangørklubbene klarer å skaffe nok funksjonærer og om andre forhold faller på plass.
  • At deltakerantallet blir over 250.

 Ny påmeldingsfrist er satt til søndag 27. februar.

Blir rennet avlyst, får alle påmeldte startkontingenten tilbake, minus kr 200.

 Meld deg på med en gang her: https://signup.eqtiming.com/?Event=grenaderen

 Skiklubben Grenaderen

Status

Postet av Grenaderen den 11. Jan 2022

Vårt mål er å avviklet årets Grenaderløp. Pr. dato er det mange smittevernregler som gir oss utfordringer og vil påvirke gjennomføringen.Etter at myndighetene har kommet med oppdaterte regler den 14. januar vil vi gi nærmere informasjon.

Det som er sikkert er at løypa blir endret. En grunneier i Vestmarka nekter kommunen og Skiforeningen å preparere løypa over sin eiendom. Det er ingen andre løypemuligheter for å komme fra Sollihøgda til Asker. Derfor blir det mål på Sollihøgda og løypa forlenget i område Ringkollen.