Start blir i Varingskollen

Postet av Håvard Kåre Lillegård den 29. Jan 2024

Etter at vi åpnet påmeldingen til årets Grenaderløp, ble brøyteplanen for skogsbilveiene i Nordmarka utvidet. Dette resulterte i at vi måtte flytte starten fra Varingskollen til Holmenkollen.

For knappe 14 dager siden fikk vi melding om at Løvenskiold var ferdig med utkjøring av tømmeret og at veien fra Gørja til Kikut kunne tas i bruk til skiløype. Skiforeningen har preppet løypa flere ganger og etter de siste snøfallene er forholdene nå helt topp.

Vi har derfor valgt å flytte starten tilbake til Varingskollen slik at vi kunne ta i bruk den originale løypa, noen vi tror mange setter stor pris på.

Dette vil gripe inn i deres planer / påmelding, spesielt når det gjelder transportopplegget.

Det vil bli satt opp buss fra Sognsvann stasjon og Asker kirke til start, og etter rennet fra Jansløkka skole til Sognsvann stasjon.

Dere som var påmeldt og bestilte busstransport før vi flyttet starten til Holmenkollen, behøver ikke foreta dere noe. Transporten står som bestilt.

Dere som har bestilt transport fra Jansløkka skole til Sognsvann, men da ikke har dette behovet lenger, kan endre denne uten merkostnad. Alternativt kan dere sende melding til post@grenaderen.com å be om å få tilbakebetalt innbetalt beløp.

De som ikke har bestilt transport, men ønsker å gjøre det, går inn på sin påmelding og bestiller.

Pr. i dag er 165 deltakere påmeldt, men vi har plass til mange hundre flere!

Vi ber alle til å oppfordre venner og bekjente om å melde seg på og få oppleve «Verdens flotteste turrenn»!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Håvard Kåre Lillegård